RING OSS - 0176 - 27 80 44

Stenläggning Norrtälje

RING OSS - 0176 - 27 80 44

Altan

Förutom stenläggning i Norrtälje bygger vi även altan och uteplats.

Förutom att utföra stenläggning i Norrtälje utför vi även renoveringar och nybyggnationer av altan och uteplatser. Vi kan till exempel hjälpa er som vill bygga ut bostaden med en större eller mer funktionell altan i Norrtälje. Alla våra uppdrag har kunden i fokus och vi gör vårt bästa för att tillmötesgå kundens önskemål och vision. Vare sig ni drömmer om en inglasad balkong eller önskar lägga nytt trägolv i er altan tar vi alltid fram den bästa och kreativa lösningen för er. 

Ska ni bygga ny altan eller behöver hjälp med stenläggning i Norrtälje runt huset? Kontakta oss när ni vill bygga altan eller göra stenläggning i Norrtälje! 

Uppfyll drömmen om egen altan

Drömmer ni om att sitta och njuta av frukosten under sommarens alla dager? Eller att kunna fira Valborg med vänner på altanen? Vi erbjuder fina helhetslösningar vid byggnation av altan, uteplatser, balkonger, soldäck och mycket mer. Vid renovering och nybyggnation av altan gör vi bygget alltid i samråd med kundens krav, önskemål och målsättning med bygget. När ni anlitar oss för att bygga altan eller stenläggning i Norrtälje kommer vi alltid ut på ett första besöka för att undersöka platsen som skall renoveras men också för att höra vad ni som kund har för tankar och mål med projektet. Därefter gör vi en plan som på bästa sättet förenar kundens behov och önskemål med platsens underlag och förutsättningar för bygget. Det är många frågor som måste besvaras för att skapa ett hållbart resultat. Hur ser underlaget ut? Klarar bostaden av en utökning? Behövs ett tillstånd om bygge av altan?

När vi är färdiga med vårt förslag ger vi alltid ett kostnadsfritt offert. Detta för att kunden redan på förhand ska ha en uppfattning om vad ett bygge av altan i Norrtälje kan komma att kosta. Vi utför även stenläggning i Norrtälje som kan göras sammanhängande med nybygge eller renovering av altan.

Våra professionella hantverkare kan bistå vid bygge av: 

  • Altan
  • Soldäck
  • Veranda
  • Terrass
  • Pooldäck

Alltid kostnadsfri offert

Vi åtar oss alla entreprenader inom altanbygge och stenläggning i Norrtälje, oavsett storlek på uppdraget. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för att kunden skall ha en klar uppfattning om projektets storlek och pris. Vi gör allt arbete från grunden, förutom el- och vattendragning.

Kontakta oss så berättar vi mer om altan och stenläggning i Norrtälje, oavsett om du önskar göra dessa tjänster separat eller tillsammans.