RING OSS - 0176 - 27 80 44

Stenläggning Norrtälje

RING OSS - 0176 - 27 80 44

Om oss

Vi erbjuder stenläggning i Norrtälje av gångar, körvägar, garageuppfart, uteplatser, trappor och altanbygge.

Vi utför kompletta tjänster och erbjuder helhetslösningar inom bygge av altan, uteplatser och stenläggning i Norrtälje. Vi utgår från Upplands Väsby men är verksamma i hela Stockholmsregionen inklusive Norrtälje. Vi erbjuder och utför kompletta tjänster och entreprenader inom altan och stenläggning i Norrtälje.

Har ni behov av professionella tjänster med bygge av altan eller stenläggning i Norrtälje? Kontakta oss i så fall för en kostnadsfri offert och rådgivning kring er idé och projekt!

Gutar som gör det lilla extra!

Guten Entreprenad drivs av far och son Pettersson och är ett väletablerat familjeföretag med rötter från Gotland. Efter ett långt liv med fotboll som högsta prioritet bestämde sig Johan för att satsa på att bli sin egen chef. Det var startskottet för företaget som utför ett brett utbud av tjänster och entreprenader inom stenläggning i Norrtälje. Fokus för verksamheten är just bygge av altan, uteplatser, dränering, diverse markarbeten och stenläggning i Norrtälje. Med över 12 års erfarenhet inom rivning och byggarbete var totalentreprenad det självklara valet och steget vidare!

Stenläggning i Norrtälje

Våra professionella gutar från Gotland utför allt inom renoveringar, nybyggnation av altan och stenläggning i Norrtälje. Vi är vana vid att jobba med en bred kundkrets som husägare, Brf och företag. Med vår erfarenhet och expertis tar vi oss an varje projekt med stort engagemang och med kunden i fokus! Vi är er givna partner när det kommer till stenläggning i Norrtälje!

Ni kan anlita oss när ni behöver hjälpa med följande tjänster:

  • Lägga kantsten och marksten.
  • Plattsättning.
  • Stenläggning i trädgården.
  • Stenläggning på garageuppfarten.
  • Stenläggning entré.
  • Lägga sten eller plattor runt huset.
  • Stenläggning på uteplatsen.
  • Stenläggning gångväg.

Vill ni komma i kontakt med våra gutar angående ert projekt inom stenläggning i Norrtälje? Kontakta oss genom att ringa, skicka mail eller fylla kontaktformuläret på nästa sida!