RING OSS - 0176 - 27 80 44

Stenläggning Norrtälje

RING OSS - 0176 - 27 80 44

Stenläggning

Vi erbjuder och utför allt inom platt- och stenläggning i Norrtälje.

Behöver ni hjälp med marksten, plattsättning eller stenläggning i Norrtälje? Vi gör rubbet! Som hantverkare och stenläggare med många år i branschen och goda referenser gör vi alla arbeten som faller under stenläggning i Norrtälje såsom garageuppfarter, trappor, gångvägar och mycket mer.

Kontakta oss och berätta om ert projekt med stenläggning i Norrtälje!

Våra tjänster inom stenläggning

Ingen stenläggning i Norrtälje är den andra lik. Varje projekt som omfattar stenläggning i Norrtälje kräver noggrann undersökning av området om skall renoveras och planering. För att anläggningen av stenen skall bli hållbar, särskilt där fordon förekommer, måste grunden undersökas noga för att säkerställa att grunden är rak och stabil. Om ni känner er i det minsta osäker är det bästa att konsultera och ni anlita en professionell anläggare. I längden blir resultaten hållbara men också mindre kostsamma. Vi är ett företag som har varit länge i branschen och vi gör allt arbete med stenläggning i Norrtälje både trygg och smidig med kvalitet och kunden i fokus.

Bland vår kundkrets finns husägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och diverse företag. Vi tar ansvar för hela processen med att utföra en professionell stenläggning i Norrtälje från grunden. Vi garanterar både kvalitet och hållbara resultat många år framöver!

Ni kan anlita oss när ni behöver hjälp med följande tjänster inom stenläggning i Norrtälje: 

  • Stensättning och plattläggning.
  • Leverans och montering m.m.
  • Sten- och markanläggning.
  • Övrig service, drift och skötsel.
  • Hel- och delentreprenad.

Behöver ni hjälp med en tjänst inom stenläggning i Norrtälje som inte omfattas av listan ovan? Kontakta oss för rådgivning kring ert projekt så hittar vi en lösning! Vi anpassar alla lösningar efter era önskemål och områdets förutsättningar på bästa sätt!

        Detta är en av våra slutförda referensprojekt inom stenläggning.

       Bild före omläggning av terrakotta plattor vid stenläggning.   Bild efter omläggning av terrakotta plattor vid stenläggning.
       Bild före och efter av en omläggning av terrakotta plattor hos en privatkund på Lidingö.